POCETNA STRANICA

nedjelja

NAPRAVITE DOMAĆU VERZIJU ČOKOLADE TOBLERONE!





Sastojci:



300 g čokolade
300 g lješnjaka
3 jajeta
300 g maslaca
300 g keksa
300 g šećera


Priprema


1. Karamelizirajte 200 g šećera i umiješajte u karamelu 200 g prepečenih lješnjaka.

Izmiješajte i stavite na masan tanjur pa ostaviti da se tako ohladi.

Preostali šećer izmiksajte s jajima, a maslac zasebno umutite i sjedinite s jajima te tomu dodajte otopljenu čokoladu i 100 g mljevenih lješnjaka.

2. Usitnjene lješnjake umiješajte u smjesu da se sjedini pa dodajte mljevene kekse te sve dobro promiješajte i stavite u trokutaste kalupe ako ih imate.

Kad je sve gotovo, stavite u hladnjak da se prohladi.


Izvor: kuhinja-i-ideje.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ads Inside Post

Subscribe