POCETNA STRANICA

četvrtak

SPECIJALNI RECEPT ZA PILETINU SA ŠAMPINJONIMA





Priprema ovog recepta je vrlo jednostavna, a rezultat je odlična kombinacija kratko popečenog mesa, listića šampinjona i vatrenih začina! Kao protutežu jakim okusima, za prilog poslužite rižu.
Sastojci

400 g pilećeg filea
1 žlica Gussnela
200 g šampinjona
50 ml ulja


1 češanj češnjaka
1 žličica nasjeckanog đumbira
1 žličica Vegete
½ žličice soli
par kapi sezamova ulja

Priprema

Meso narežite na tanke rezance i izmiješajte ga s Gussnelom. Očišćene šampinjone narežite na tanke listiće.
Na vrućem ulju popecite meso i izvadite ga. Na istu masnoću dodajte šampinjone, pa i njih popecite.


Meso vratite u posudu sa šampinjonima, dodajte nasjeckani češnjak, đumbir, Vegetu, sol i sve dobro promiješajte. Na kraju dodajte sezamovo ulje.
Posluživanje

Piletinu sa šampinjonima poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu.

 www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ads Inside Post

Subscribe