Sastojci:
- 500 g kupovnih kora za lazanje
Bešamel:
- mleko
- buter
- brašno
- 400 g maslaca
- 1 plavi patlidžan
- 1 crvena sveža paprika
- 2 tikvice
- 3 paradajza
- 400 g mlevenog paradajza
- origano
- so
- biber
- muskatni orahčić
- sir mocarela
Korak 1
Povrće očistite i isecite, pa ga obarite. Napravite bešamel od mleka, butera i brašna.
Korak 2
Obareno povrće redjajte u podmazani pleh, slažite red testa, premažite paradajzom,, red bešamela sa mocarelom i muskatnim oraščićima.
Korak 3
Začinite po ukusu a na vrhu je uvek bešamel.
Korak 4
Pecite u rerni na 180 stepeni 35 minuta.
Izvor: kulinarskirecepti.info
Nema komentara:
Objavi komentar