Sastojci:
- 3jaja
- 110 gšećera
- 100 gNestlé dessert Corsé 64%
- 90 g maslaca
- 35 g brašna
- 1žlica kakaa u prahu
- 1žlica mlijeka
Razbijte jaja u posudi i razmutite ih zajedno sa šećerom.
Rastopite čokoladu na pari i na kraju dodajte maslac, dobro promiješajte dok se maslac ne rastopi. Pustite da se malo ohladi i pomiješajte maslac i čokoladu sa jajima.Dodajte prosijano brašno, kakao i mlijeko. Dobro promiješajte.Premažite maslacem i posipajte brašnom 4 male posudice za souffle ili male limene kalupe, napunite smjesom i stavite 1 sat u zamrzivač.
Zagrijte pećnicu na 210°C.
Pecite ohlađene tortice 10-15 min dok se vanjski sloj ne speče, a sredina ostane mekana.
Ostavite da se malo ohlade u kalupu, a zatim ih izvadite i servirajte još tople sa tučenim slatkim vrhnjem.
Izvor: www.nestle-dessert.hr
Nema komentara:
Objavi komentar